Amaranthe, Europapremiär!

2017-10-20
Tid: Insläpp 20.00. Konsert 21.30
Entré: 295 kr
 
Med mer än 100 miljoner streams på Spotify, över 60 miljoner views på youtube, flerfaldigt platina och guld-belönade har Amaranthe gett ut sin fjärde platta ”Maximalism” och i höst är det dags för bandet att bege sig ut på Europaturné. Premiären sker på Sundspärlan i Helsingborg fredagen den 20 oktober.
 

Bandet slog igenom stort 2011 med de själv titulerade debutalbumet ”Amaranthe” som toppat listor världen över och med uppföljaren ”The Nexus” tog Amaranthe klivet till att bli en fullfjädrad världsakt av rang med utsålda framträdanden i Japan, Ryssland, Europa och inte minst i Skandinavien. 

 

 
Enda spelningen i SVERIGE!!!!
Exklusiv Europapremiär på Sundspärlan!
Köp din biljett redan idag!
 

Förband Sonic Syndicate
Sonic Syndicate slog igenom 2007 med sitt album ”Only Inhuman” och var ute på turné under flera år med band som Nightwish, Hollywood Undead och In Flames. Under åren har dom kammat hem priser som bland annat ”Bästa Svenska Liveakt”, ”Bästa Nykomling” och är omtalade världen över. Under 2010 så sålde Sonic Syndicate Guld och hamnade på toplistorna över europa med sitt album ”We Rule the Night”. Efter albumets två-åriga-turné tog bandet en paus på några år och under sommaren 2016 var Sonic tillbaka i studion för att spela in deras mest unika verk hittills ”Confessions”. Efter turnéer i Asien, Ryssland, Europa (bl a med just Amaranthe) är bandet nu tillbaka på hemmaplan för att än en gång öppna för AMARANTHE!

 
 
 

Vid bokning av Entré + mat ingår:

Årets julshow 2017

Årets julshow Rock the Night är en hyllning till 80-talets alla rockklassiker. Med glitter, gitarriff och glamrock bjuder vi på en fantastisk helkväll som inleds med Helsingborgs i särklass finaste, största och mest generösa julbord, och avslutas med julshow och en rolig efterfest bland vänner och kollegor..

 

Förköpsbiljetter

Det ska vara enkelt att köpa biljetter till ett arrangemang i förväg. Det är skönt att också faktiskt försäkra sig om sin plats, det händer ju att ibland att ett program blir slutsålt.
Har du några frågor eller inte har möjlighet att köpa biljetten i förväg, ring oss så kan vi hjälpa dig. Du når oss på 042-183270.

Kontakta oss för en förfrågan:

Namn

E-post

Ämne

Meddelande