Halloweenparty

2017-10-28
Tid: 20.00-02.00
Entré: 180 kr entré eller 345 kr entré och buffé

 

Skånes största Halloweenfest!

 

Nu öppnar vi portarna för den skräckfyllda kvällen och välkomnar dig till ett halloweenparty som ingen kommer att glömma....

Klockan 20.00 inleds kvällen med Vampyrbuffén fylld med goda rätter. Dessutom Happy Horror (Hour) i barerna mellan klockan 20.00-22.00

Diejay Haunted Holmqvist laddar för en oroväckande trevlig kväll med många fasansfulla hits för att få skeletten att skallra rejält på dansgolvet!

 

På scenen live: Prebens Pågar, partybandet som alla pratar om.

Dessutom utser vi den bäst utklädda gästen, som vinner ett otäckt bra pris!

 

Samla dina galna vänner och gå all-in för den värsta och kyligaste kvällen på året.

 

 

Vid bokning av Entré + mat ingår:

Årets julshow 2017

Årets julshow Rock the Night är en hyllning till 80-talets alla rockklassiker. Med glitter, gitarriff och glamrock bjuder vi på en fantastisk helkväll som inleds med Helsingborgs i särklass finaste, största och mest generösa julbord, och avslutas med julshow och en rolig efterfest bland vänner och kollegor..

 

Förköpsbiljetter

Det ska vara enkelt att köpa biljetter till ett arrangemang i förväg. Det är skönt att också faktiskt försäkra sig om sin plats, det händer ju att ibland att ett program blir slutsålt.
Har du några frågor eller inte har möjlighet att köpa biljetten i förväg, ring oss så kan vi hjälpa dig. Du når oss på 042-183270.

Kontakta oss för en förfrågan:

Namn

E-post

Ämne

Meddelande