Hundralappen – Kapten Röd


2017-08-11
Tid:
Entré: 100 kr

 

Kapten Röd presenterar stolt sin nya turné - HUNDRALAPPEN

 

Kapten Röd ger sig ut på sommarturné där biljetterna kostar 100kr! Alla förköp till HUNDRALAPPEN släpps på kaptenrod.se onsdag 29/3! #HUNDRALAPPEN #kaptenröd

”- Min vision med HUNDRALAPPEN är att så många som möjligt ska kunna komma på mina spelningar, oavsett storlek på plånboken.” säger Kapten Röd själv.

Genom ett unikt samarbete med Programbolaget har HUNDRALAPPEN lyckats ta sig från idéstadiet till den nu 11 datum starka turnén.

 

Kapten Röd är aktuell med låten samt musikvideon Över Min Döda
Ålder från 13 år

 

Mer information finns : http://kaptenrod.se/

 

 

 

Vid bokning av Entré + mat ingår:

Årets julshow 2017

Årets julshow Rock the Night är en hyllning till 80-talets alla rockklassiker. Med glitter, gitarriff och glamrock bjuder vi på en fantastisk helkväll som inleds med Helsingborgs i särklass finaste, största och mest generösa julbord, och avslutas med julshow och en rolig efterfest bland vänner och kollegor..

 

Förköpsbiljetter

Det ska vara enkelt att köpa biljetter till ett arrangemang i förväg. Det är skönt att också faktiskt försäkra sig om sin plats, det händer ju att ibland att ett program blir slutsålt.
Har du några frågor eller inte har möjlighet att köpa biljetten i förväg, ring oss så kan vi hjälpa dig. Du når oss på 042-183270.

Kontakta oss för en förfrågan:

Namn

E-post

Ämne

Meddelande