Jecko & Jessie – bara skoj!

2017-02-25
Tid: 15.00
Entré: 150 kr

 

Äntligen kommer det helt galna radarparet Jecko & Jessie till Helsingborg!

 

Bered er på galna tricks och fysisk humor i ett hysteriskt tempo. Sedan 2012 har dessa figurer visat deras egna helt galna komediserie ”Så gör man inte!” i Barnkanalen på SVT som snabbt blev en favorit bland alla barn.  Detta är en föreställning för stora och små, alla har lika KUL!

 

 "Jecko & Jessie underhöll och spred glädje i publiken med sin underbara show och grymma scennärvaro (trots uselt väder och utomhusföreställning)! Det är en ynnest som arrangör att få jobba med proffs, både på och utanför scenen. Kärlek i kubik = Jecko & Jessie!"

- Per-Magnus Söder, Huskvarna Folkets Park

 

Vid bokning av Entré + mat ingår:

Vi väntar med spänning på julshowen 2017

Vi längtar redan till nästa jul, och håller just nu för fullt på att  sätta ihop en kommande show.

Givetvis kan man redan nu boka plats för julen 2017, även om artisterna inte riktigt är klara ännu. Du som varit hos oss innan, vet ju att vi levererar kvällar av hög klass.

 

Förköpsbiljetter

Det ska vara enkelt att köpa biljetter till ett arrangemang i förväg. Det är skönt att också faktiskt försäkra sig om sin plats, det händer ju att ibland att ett program blir slutsålt.
Har du några frågor eller inte har möjlighet att köpa biljetten i förväg, ring oss så kan vi hjälpa dig. Du når oss på 042-183270.

Kontakta oss för en förfrågan:

Namn

E-post

Ämne

Meddelande