Julshow 24/11

2017-11-24
Tid: Insläpp 18.30 Julbord 19.00 Show 21.00
Entré: 795 kr inkl julbord, show och efterfest

 

Rock the night - årets julshow

 

Årets julshowkvällar inleds som vanligt med ett härligt mingel bland hundratals gäster i den mysiga foajén. Därefter blir ni serverade stans största och mest generösa julbord. Klockan 21.00 blir scenen rockig och rökig. Kee Marcello, Nina Söderquist, Stefan Odelberg och Johan Boding tar plats och levererar en kavalkad av rockklassiker från 80-talet, från bl a QUEEN, GUNS N ROSES, BON JOVI, VAN HALEN, ALICE COOPER, JOURNEY och självklart EUROPE.

 

Efter klockan 22.00 väntar den stora efterfesten!  Vi bjuder in hela Helsingborg att vara med oss på vår fest, så vänner som vill ansluta kan göra det alldeles gratis! Party och gott sällskap är ju den bästa kombinationen.

 

BOKA DINA PLATSER TILL JULSHOWEN 24/11 HÄR!

 

 

 

Vid bokning av Entré + mat ingår:

Årets julshow 2017

Årets julshow Rock the Night är en hyllning till 80-talets alla rockklassiker. Med glitter, gitarriff och glamrock bjuder vi på en fantastisk helkväll som inleds med Helsingborgs i särklass finaste, största och mest generösa julbord, och avslutas med julshow och en rolig efterfest bland vänner och kollegor..

 

Förköpsbiljetter

Det ska vara enkelt att köpa biljetter till ett arrangemang i förväg. Det är skönt att också faktiskt försäkra sig om sin plats, det händer ju att ibland att ett program blir slutsålt.
Har du några frågor eller inte har möjlighet att köpa biljetten i förväg, ring oss så kan vi hjälpa dig. Du når oss på 042-183270.

Kontakta oss för en förfrågan:

Namn

E-post

Ämne

Meddelande