Magnus Uggla

2017-08-18
Tid: Insläpp 18.00 Konsert ca 20.00
Entré: 495 kr

 

När den ena artisten efter den andra lägger mikrofonen på hyllan gör Uggla precis tvärtom. Just nu är han aktuell med succéshowen ”Hallå! Popmusik, kickar och kläder”, på TV i ”Stjärnorna på slottet” och med nya EP:n ”Glittrar”. Dessutom vägrar han sluta turnera och den 18 augusti kommer han alltså till Helsingborg.

Få svenska artister har skapat hits och rubriker som Magnus Uggla. Sin kaxiga stil trogen kommenterar han sin sommarturné så här:

- När Kent väljer att begrava sin musik för gott, Jerry Williams säger tack och farväl för minst andra gången, när Lundell har lagt munspelet på hyllan för sjuttielftegången, Swedish House Mafia lägger av för alltid och Avicii vägrar turnera... ja, då väljer jag att oförtröttlig ge mig ut på vägarna igen.

Det är nu över fyrtio år sedan som Magnus Uggla debuterade med skivan ”Om Bobbo Viking” och sedan dess har hitsen avlöst varandra i en aldrig sinande ström.

- Jag ska dö på scenen, säger han med stolthet i blicken. Förhoppningsvis dock inte sommaren 2017. 

I Helsingborg kommer också bandet det slår gnistor om, hemmafavoriterna Brandsta City Släckers, att stå för uppvärmningen.

 

Övrig information:

Insläppstid: kl. 18.00 
Konsertstart: ca kl. 20.00

Åldersgräns: 18 år, ej ok för yngre i målsmans sällskap.

Ej medtag av egen mat och dryck. Försäljning av mat och dryck (öl, vin, alkoholfria alternativ) finns på plats. 

Paraplyer, stolar, kameror, bandspelare, husdjur får ej tas in på området.

 

Arrangörer Nöjet Konsert och The Tivoli

 

 

Vid bokning av Entré + mat ingår:

Årets julshow 2017

Årets julshow Rock the Night är en hyllning till 80-talets alla rockklassiker. Med glitter, gitarriff och glamrock bjuder vi på en fantastisk helkväll som inleds med Helsingborgs i särklass finaste, största och mest generösa julbord, och avslutas med julshow och en rolig efterfest bland vänner och kollegor..

 

Förköpsbiljetter

Det ska vara enkelt att köpa biljetter till ett arrangemang i förväg. Det är skönt att också faktiskt försäkra sig om sin plats, det händer ju att ibland att ett program blir slutsålt.
Har du några frågor eller inte har möjlighet att köpa biljetten i förväg, ring oss så kan vi hjälpa dig. Du når oss på 042-183270.

Kontakta oss för en förfrågan:

Namn

E-post

Ämne

Meddelande