Företagsfester

Galamiddag eller företagsfest

På Sundspärlan är inget omöjligt! Vår stora erfarenhet av tillställningar gör att vi vet vad som behövs för en lyckad galamiddag eller ett företagsevent. Vårt kök erbjuder kvalitativ mat med lokala råvaror som anpassas utefter säsong och tema. Vår personal i såväl kök som restaurang är vana att jobba i ett högt tempo med extremt god service. Under en middag kan ett körschema vara viktigt att hålla, då krävs det precision från alla håll, detta är vår styrka på Sundspärlan. Dessutom är vår personal alltid glada och trevliga!

Vi anpassar oss efter ert önskemål

Sundspärlans lokaler anpassas väl till arrangemanget. Nattklubbskvällar kräver ett litet intimt ställe med mycket ljuseffekter och bra ljud. Danskvällar blir bäst med lite svängrum, ett bra dansgolv och en schysst restaurangdel. Inget är omöjligt i våra flexibla lokaler. Vi kan släppa in 1800 personer och då utnyttja vår extraklubb Svartklubben och vår foajé med bar och sjyssta fåtöljer i skön miljö.

I väntan på 2017 års julshow...

 

Vi längtar redan till nästa jul, och håller just nu för fullt på att  sätta ihop en kommande show här på Sundspärlan!

 

Givetvis kan man redan nu boka platser, även om artisterna inte riktigt är klara ännu. Du som varit hos oss innan, vet ju att vi levererar kvällar av hög klass. Dessutom är ju Sundspärlans julbord det absolut bästa man kan tänka sig.

Kontakta oss för en förfrågan:

Namn

E-post

Ämne

Meddelande