Mat & Dryck

Välkomponerade variationer

Maten kännetecknas av välkomponerade rätter på råvaror av hög kvalitet. Menyerna varierar beroende på vad säsongen har att erbjuda och det finns alltid möjlighet att diskutera önskemål med vår köksmästare Fredrik. Under sommarhalvåret välkomnar vi dessutom bussar att förboka lunch under sin resa på väg mot kontinenten eller kanske Fredriksdalsteatern. Här finner ni även våra favoritrecept, omtyckta rätter som många av våra gäster bett att få receptet på.

I väntan på 2017 års julshow...

Vi längtar redan till nästa jul, och håller just nu för fullt på att  sätta ihop en kommande show här på Sundspärlan!

 

Givetvis kan man redan nu boka platser, även om artisterna inte riktigt är klara ännu. Du som varit hos oss innan, vet ju att vi levererar kvällar av hög klass. Dessutom är ju Sundspärlans julbord det absolut bästa man kan tänka sig.

Förköpsbiljetter

Det ska vara enkelt att köpa biljetter till ett arrangemang i förväg. Det är skönt att också faktiskt försäkra sig om sin plats, det händer ju att ibland att ett program blir slutsålt.
Har du några frågor eller inte har möjlighet att köpa biljetten i förväg, ring oss så kan vi hjälpa dig. Du når oss på 042-183270.

Kontakta oss för en förfrågan:

Namn

E-post

Ämne

Meddelande