80-talsparty

2018-01-26
Tid: 20.00-02.00
Entré: Entré förköp 180 kr Entré och buffé inkl en dryck 395 kr

 

Samla vännerna för årets roligaste fest!

Stort nostalgiparty när vi släpper in 80-talet i huset igen!

DJ Johan Dahlquist spelar låtarna och hitsen från förr!

Det blir axelvaddarnas och benvärmarnas kväll, rota fram dina gamla favoritkläder och gå all in! Vinn fina priset för bästa outfit mellan kl 20.00-21.30.

Boka bord till kvällens mexikanska buffé som bjuder på enchiladas, tacos och goda tillbehör. Var med på förfesten kl 20.00 då legendariska forna RADIO ÖRESUND värmer upp publiken och minns musiken och radiokanalen. Ring deras HOTLINE och önska en låt eller hälsa till någon, live i huset! 

Dessutom på scen framåt kvällen: MAGNUM BONUM, bandet som är mest känd för sin megahit Skateboard.

 

I Rockklubben spelar omåttligt populära Hållplats 102, det utlovas högtryck och hos Peter i baren kan man köpa kvällens nostalgidrink!

Vill man sjunga själv och har värmt upp stämbanden ordentligt, finns schlagerkaraoke för den som vill och vågar!

 

Missa inte en av årets höjdare, och försäkra er om biljetter redan nu! Förköpsbiljetten kostar 180 kr. Vi säljer resterande biljetter i dörren á 200 kr!

Boka hotellpaket till detta arrangemang! Entré, buffé med en dryck, logi i dr och frukost 940 kr per person! Maila din förfrågan direkt till oss!

Vid bokning av Entré + mat ingår:

Årets julshow 2017

Årets julshow Rock the Night är en hyllning till 80-talets alla rockklassiker. Med glitter, gitarriff och glamrock bjuder vi på en fantastisk helkväll som inleds med Helsingborgs i särklass finaste, största och mest generösa julbord, och avslutas med julshow och en rolig efterfest bland vänner och kollegor..

 

Förköpsbiljetter

Det ska vara enkelt att köpa biljetter till ett arrangemang i förväg. Det är skönt att också faktiskt försäkra sig om sin plats, det händer ju att ibland att ett program blir slutsålt.
Har du några frågor eller inte har möjlighet att köpa biljetten i förväg, ring oss så kan vi hjälpa dig. Du når oss på 042-183270.

Kontakta oss för en förfrågan:

Namn

E-post

Ämne

Meddelande