15 september

A Sustainable Tomorrow 2023

Vi tar med stolthet och glädje emot A Sustainable Tomorrow

Den 15 september 2023 arrangerar A Sustainable Tomorrow den tionde upplagan av sin hållbarhets- och framtidskonferens. Årets fokusområde är Disruption och deltagarna får lyssna till profiler som Johan Rockström och Fredrik Reinfeldt. Dessutom lanseras ett nytt TV-format med målet att nå 20.000 personer från samhällets alla sektorer via hubbar i hela Norden.

A Sustainable Tomorrow jubilerar den 15 september med sitt tionde stora arrangemang sedan 2015. Årets fokusområde är Disruption, vilket kommer att belysas utifrån olika aspekter; tekniska, mellanmänskliga samt modeller och metoder.

– Vi vill öka kunskapen om vad disruption innebär och hur disruptivt tänkande kan appliceras på olika verksamheter. Därför har vi anlitat en av Europas mest framstående föreläsare inom området, Märtha Rehnberg, som expertrådgivare och keynote talare. Under 2023 presenterar vi också ett egenutvecklat TV-format. Målet är att nå 20.000 personer på hubbar i hela Norden för att driva på hållbarhetsomställningen och befästa positionen som Sveriges största digiloga hållbarhetskonferens, säger Bo Nilsson, grundare av A Sustainable Tomorrow.

Konferensen hålls och sänds från Sundspärlan.

————————————————————————————-

För mer information, vänligen kontakta:
Bo Nilsson, grundare, bo@asustainabletomorrow.se, 070-527 61 12
Catarina Rolfsdotter-Jansson, innehållsansvarig, catarina@asustainabletomorrow.se, 070-471 69 75

INFORMATION
OBS!
Konferensen är ej öppen för allmänheten - endast öppen för inbjudna gäster.