18 november 2023

QUEENS

Biljetter kan enbart köpas fram tills 7 dagar innan föreställningen. Biljettförsäljningen är nu stängd för detta datum.

Fira julen 2023 på Sundspärlan

Njut av vårt berömda och fantastiska julbord med allt från klassiker såsom prinskorvar, köttbullar och sylta till hembakat bröd, egna sillinläggningar, vegetariska smaksensationer och mycket mer.

Sundspärlan presenterar stolt den fantastiska showgruppen Queens – A tribute to the music of Queen. Att hitta en frontperson värdig att axla manteln efter den legendariske Freddie Mercury är ingen enkel uppgift och därför med musiken i fokus istället tolkas låtskatten med 4 fantastiska sångerskor: Nina Söderquist, Anna Sahlene, Anna-Mia Bonde, Karin Funk I den 90 minuter långa showen tar våra ”drottningar” sig an musiken på ett sätt som utan att tappa sin igenkännlighet lyfter Queens låtskatt till oanade höjder. Från de mest smäktande balladerna till hitsen som garanterar handklapp och spontandans såväl som allsång. Välkommen att uppleva Queen på ett helt nytt sätt! Detta är nästa nivå, detta är QUEENS!

Begränsat antal platser och biljetter köpes onumrerade. Ni får en bokningsbekräftelse av oss med er bordsplacering senast 7 dagar innan ni kommer till oss.

Alla frågor gällande julen: bokning@sundsparlan.se

 

INFORMATION
Datum
17 - 18 november
Tid
18:30 - 01:00
Pris
895:-
Tider
18:30 Entrén öppnas
19:00 - 21:00 Julbord
21:00 - 22:30 Show
22:30 - 01:00 Dans med DJ

Boka hotell.

Radisson Blu Metropol Hotel

Radisson Blu Hotel Metropol är en internationell och trygg hotellpärla med fantastisk gastronomi inbjudande barhäng och härliga rum. Parkering finns on-site och hotellet är känt för sin fina service och omtalade frukostbuffé. Hotellet ligger 5 minuters gångavstånd från Helsingborgs centralstation. En kort promenad från hotellet, leder dig rakt till stadens rika shopping och kulturliv i stadskärnan. Och med 5 minuter med bil från hotellet tar du dig snabbt till ditt festarrangemang på Sundspärlan.

Rabattkod: 259198

Good Morning + Helsingborg

Vi ligger strategiskt och lättillgängligt i södra delen av Helsingborg, vid inkörsporten till kontinenten och på gångavstånd till Sundspärlan. Vi erbjuder gratis parkering för den som kommer med bil. Kommer du med tåg eller buss anländer du till Helsingborg C där du enkelt tar lokalbuss 4, 7 eller 8 till oss. Vi har 164 rum, relax med bastu och gym samt konferensmöjligheter för upp till ca 200 personer. Vår restaurang erbjuder mat och dryck tisdag- lördag 18-22, övrig tid erbjuder vi en enklare lobbymeny. Härifrån har du bekvämt gångavstånd till Helsingborgs citykärna där du finner ett brett utbud av kultur, nöje och shopping.

Rabattkod: 422578
(Ange rabattkoden i fältet för ”Företagsbokning”)

Scandic Helsingborg Nord

5 km utanför Helsingborg ligger den här pärlan. Ta bilen eller bussen till centrum eller slappna av i vår relaxavdelning med inomhuspool. För barnen finns lekhörna och de vuxna kan spela biljard i restaurangen. Här finns något för dig på resande fot eller för dig som vill stanna och njuta.

Scandic Oceanhamnen

Ett stenkast från Helsingborgs stadskärna precis vid havet ligger den nya, innovativa stadsdelen Oceanhamnen och vårt hotell med samma namn, Scandic Oceanhamnen. Likt en fyr längst ut på den historiska hamnpiren med utblick över Öresund välkomnar vi dig till en modern och hållbar hotellupplevelse.