Glenn Miller Orkester

2018-04-21
Tid: 19.00-24.00
Entré: Dansentré 300 kr Filébuffé 265 kr

 

The world famous Glenn Miller Orchestra. Directed by Jan Slottenäs

 

Den världsberömda orkestern bjuder upp till dans med flera av sina stora hits och mer därtill.

Glenn Miller Orchestra är världens populäraste och mest eftertraktade storband för både konserter och dansengagemang. Med sitt unika sound anses Glenn Miller Orchestra vara ett av de mest framgångsrika banden genom tiderna.

Glenn Miller Orchestra Scandinavia under ledning av trombonisten Jan Slottenäs spelar med licens från Glenn Miller Productions, Inc., New York, U.S.A. Orkestern som utgår från Stockholm turnerar regelbundet i Sverige, Norge, Danmark och Finland och inkluderar flera yngre musiker ur Sveriges jazzelit.

 

Restaurang 19.00. Dans 20.00-24.00

 

För mer info: www.glennmillerorchestra.se

YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=9rOBlvEwczQ

Facebook: www.facebook.com/GMOScandinavia/?ref=ts

 

Unna er en weekend i Helsingborg. Bo på fina Radisson Blu Metropol.

Vi hjälper dig att boka, ring oss! 042-183270. Pris från 845 kr per person.

 

Vid bokning av Entré + mat ingår:

Årets julshow 2017

Årets julshow Rock the Night är en hyllning till 80-talets alla rockklassiker. Med glitter, gitarriff och glamrock bjuder vi på en fantastisk helkväll som inleds med Helsingborgs i särklass finaste, största och mest generösa julbord, och avslutas med julshow och en rolig efterfest bland vänner och kollegor..

 

Förköpsbiljetter

Det ska vara enkelt att köpa biljetter till ett arrangemang i förväg. Det är skönt att också faktiskt försäkra sig om sin plats, det händer ju att ibland att ett program blir slutsålt.
Har du några frågor eller inte har möjlighet att köpa biljetten i förväg, ring oss så kan vi hjälpa dig. Du når oss på 042-183270.

Kontakta oss för en förfrågan:

Namn

E-post

Ämne

Meddelande