Julshow 2017

Tid: Fredagar och lördagar kl 18.30
Entré: Julbord, julshow och efterfest, 795 kr pp VIP 1195 kr pp

 

Årets julshow 2017

Årets julshow Rock the Night är en hyllning till 80-talets alla rockklassiker. Med glitter, gitarriff och glamrock bjuder vi på en fantastisk helkväll som inleds med Helsingborgs i särklass finaste, största och mest generösa julbord, och avslutas med julshow och en rolig efterfest bland vänner och kollegor.

Årets julshowsartister på scenen behöver egentligen ingen närmare presentation...

Kee Marcello - redan en legend på rockscenen, en fantastisk gitarrist med en makalös karriär bakom sig i rockgruppen Europe.

Nina Söderqvist, rock- och musikalartist med tuffa turnéer och musikalsuccé på West End i bagaget.

Stefan Odelberg, makalös magiker och underfundig underhållare.

Johan Boding, en unik röst, förevigt förknippad med Queen och Freddy Mercury

___________________________________________________________________

 

MISSA INTE STANS STÖRSTA EFTERFEST MED FRI ENTRÉ

Det bästa av allt är att vänner som vill ansluta kan göra det alldeles gratis. Vi bjuder nämligen på efterfesten för alla, så låt kvällen fortsätta i glada vänners lag.

Efter klockan 22 fredagar och lördagar är det fri entré! 

___________________________________________________________________

 

Efter god mat och en fartfylld show för våra matgäster, väntar en efterfest som heter duga. Stanna kvar på stora dansgolvet och ta del av nostalgihitsen som vår grymma Dj slänger fram på skivdisken. I någon av våra stora barer kan du köpa en god drink. Ta kanske mod till dig att sjunga karaoke i schlagerbaren? Allt är möjligt denna kväll. 

Givetvis kan man redan nu boka platser, Du som varit hos oss innan, vet ju att vi levererar kvällar av hög klass. Först till kvarn för bästa platser. Showkvällar fredagar och lördagar kl 18.30. 17 november - 16 december.

Endast ströplatser kvar nu. SHOWKVÄLLAR ATT VÄLJA MELLAN:

Vid bokning av Entré + mat ingår:

Årets julshow 2017

Årets julshow Rock the Night är en hyllning till 80-talets alla rockklassiker. Med glitter, gitarriff och glamrock bjuder vi på en fantastisk helkväll som inleds med Helsingborgs i särklass finaste, största och mest generösa julbord, och avslutas med julshow och en rolig efterfest bland vänner och kollegor..

 

Förköpsbiljetter

Det ska vara enkelt att köpa biljetter till ett arrangemang i förväg. Det är skönt att också faktiskt försäkra sig om sin plats, det händer ju att ibland att ett program blir slutsålt.
Har du några frågor eller inte har möjlighet att köpa biljetten i förväg, ring oss så kan vi hjälpa dig. Du når oss på 042-183270.

Kontakta oss för en förfrågan:

Namn

E-post

Ämne

Meddelande