Våra Event

Unika arrangemang

Sundspärlan är som gjord för de stora arrangemangen! Med ett lättillgängligt läge i Helsingborg och närhet till både Ängelholms flygplats i norr samt Malmö och Köpenhamn i söder, erbjuder vi stora ytor likt en arena i en naturskön miljö med lätta logistiklösningar och goda parkeringsmöjligheter.

Event, mässa eller kongress

Att kreera ett fantastiskt event, mässa eller kongress kräver oftast många ingredienser.
Vi har lång erfarenhet av att arrangera olika sorters event, såsom produktlanseringar, mässor och kundträffar. Att ha parallella möten under ett och samma tak, är enkelt i våra flexibla lokaler där det finns lösningar för det mesta.

Unika upplevelser

Vi kan i våra lokaler skapa tillfällen för unika upplevelser. Vi har en fast scen, ljud- och ljusanläggning, fem barer, och ett utmärkt kök som är van att hantera stora som små beställningar. Dessutom har vi en otroligt trevlig personal som månar om gästens välbefinnande.

Vi har en lång erfarenhet

Vi levererar när det gäller företagsevent, julfest, höstfest eller firmafest. Vi kan servera som mest 1200 personer och vår meritlista är lång när det gäller produktlanseringar, jubileumsfester, galamiddagar, bankettmiddagar, idrottsgalor, teambuilding, temafester, modevisningar eller som showroom.

Stora möjligheter

Här finns 1500 m2 golvyta att disponera och här är det mesta möjligt. Vi gör det gärna annorlunda!
Dela av lokalen i mindre och större ytor, med eller utan väggar.
Dessutom finns det stora möjligheter att arrangera delar av evenemang utomhus.

Kontakta oss för en förfrågan:

Namn

E-post

Ämne

Meddelande