Våra konferenslokaler

Flexibilitet är vår styrka

Våra konferenslokaler varierar i storlek och kan delas av eller slås ihop, allt utifrån behov och önskemål. Kika på våra olika lokaler och se vad som passar dig bäst!

Ladda ner vår lokalskiss

200-500 personer

Nils Poppe-salen

I Nils Poppe-salen har du möjlighet att skapa events och givande föreläsningar för riktigt stora sällskap. Väljer du att boka den stora salen som fest- eller konferenslokal ger vi dig alla förutsättningar att lyckas. Beroende på sammanhang och tillfälle kan vi anpassa salen för så många ni önskar.

80-140 personer

Edvard Persson-salen

Planerar du en konferens eller fest? Vill du skapa de bästa förutsättningarna för ditt sällskap?

Edvard Persson-salen på Sundspärlan är som gjord för givande konferenser med stora eller medelstora grupper på upp till 200 personer i Skåne. De stora fönstren släpper in rikligt med naturligt ljus vilket gör förutsättningarna optimala för att hålla dina sinnen alerta, hela dagen.

80-100 personer

Birgit Nilsson-salen

Med utsikt över den gröna ängen i Jordbodalen får Birgit Nilsson-salen en naturlig känsla som sprider ett lugn i lokalen. Det välkomnande solljuset ger dig och dina medarbetare optimala förutsättningar att fokusera under hela dagen!

25-80 personer

Music Corner

Music Corner är Sundspärlans senaste tillskott när det gäller konferenslokaler, ombyggd sommaren 2013 och som gjord för givande konferenser. Den avdelande glasväggen med skira draperier skapar rum för mindre möten för 25-30 personer. Passar större konferenser där mindre mötesplatser utgör en del av helheten. Lokalen kan även anpassas för en mindre gemensam föreläsning i större sammanhang.

 

Kontakta oss för en förfrågan:

Namn

E-post

Ämne

Meddelande