Nationalteaterns Rockorkester och Plura

2018-06-30
Tid: Insläpp 18.00 På scen 19.30
Entré: 495 kr

 

Nationalteaterns Rockorkester

Nationalteaterns Rockorkester
Efter fyra år av massiv efterfrågan från fans om comeback och inför stundande 40-års jubileum har man nu åter väckt turnétarmen och Nationalteaterns Rockorkester är redo för turné i sommar!
Sång och gitarr - Ulf Dageby
Sång - Matilda Sjöström
Gitarr - Håkan Svensson
Keyboard - Ulf "Vinyl" Stenberg
Bas - Kalle Gustafsson Jerneholm
Trummor - Håkan Nyberg
 PLURA & BAND 
Plura Jonsson är en legendar i Sverige, inte minst genom sina 40 år som frontfigur i rockbandet Eldkvarn. I sommar blir det konserter på utvalda platser runt om i Sverige, däribland Sundspärlan i Helsingborg! Det utlovas mycket musik från Eldkvarns gedigna låtkatalog samt nyskrivna låtar, som Plura framför tillsammans med sitt ”nya” band.

Läs mer via: www.nationalteaternsrockorkester.se

Vid bokning av Entré + mat ingår:

Årets julshow 2018

Årets julshow, Legends of Pop, gör ingen besviken. Några av Sveriges i särklass proffsigaste artister Shirley Clamp, Fredrik Swahn och Linda Pritchard, tolkar världsartisterna som är hyllade för sin musik och gedigra låtskatt. Det blir en glittrig nostalgishow med låtar vi aldrig glömmer. Whitney Houston, George Michael, David Bowie, Michael Jackson och Prince. 

Julbord, show och efterfest. Fredagar och lördagar 16 november till 15 december

Förköpsbiljetter

Det ska vara enkelt att köpa biljetter till ett arrangemang i förväg. Det är skönt att också faktiskt försäkra sig om sin plats, det händer ju att ibland att ett program blir slutsålt.
Har du några frågor eller inte har möjlighet att köpa biljetten i förväg, ring oss så kan vi hjälpa dig. Du når oss på 042-183270.

Kontakta oss för en förfrågan:

Namn

E-post

Ämne

Meddelande