Företagsfester

Galamiddag eller företagsfest

På Sundspärlan är inget omöjligt! Vår stora erfarenhet av tillställningar gör att vi vet vad som behövs för en lyckad galamiddag eller ett företagsevent. Vårt kök erbjuder kvalitativ mat med lokala råvaror som anpassas utefter säsong och tema. Vår personal i såväl kök som restaurang är vana att jobba i ett högt tempo med extremt god service. Under en middag kan ett körschema vara viktigt att hålla, då krävs det precision från alla håll, detta är vår styrka på Sundspärlan. Dessutom är vår personal alltid glada och trevliga!

Vi anpassar oss efter ert önskemål

Sundspärlans lokaler anpassas väl till arrangemanget. Nattklubbskvällar kräver ett litet intimt ställe med mycket ljuseffekter och bra ljud. Danskvällar blir bäst med lite svängrum, ett bra dansgolv och en schysst restaurangdel. Inget är omöjligt i våra flexibla lokaler. Vi kan släppa in 1800 personer och då utnyttja vår extraklubb Svartklubben och vår foajé med bar och sjyssta fåtöljer i skön miljö.

Årets julshow 2018

Årets julshow, Legends of Pop, gör ingen besviken. Några av Sveriges i särklass proffsigaste artister Shirley Clamp, Fredrik Swahn och Linda Pritchard, tolkar världsartisterna som är hyllade för sin musik och gedigra låtskatt. Det blir en glittrig nostalgishow med låtar vi aldrig glömmer. Whitney Houston, George Michael, David Bowie, Michael Jackson och Prince. 

Julbord, show och efterfest. Fredagar och lördagar 16 november till 15 december

Kontakta oss för en förfrågan:

Namn

E-post

Ämne

Meddelande