Företagsfester

Galamiddag eller företagsfest

På Sundspärlan är inget omöjligt! Vår stora erfarenhet av tillställningar gör att vi vet vad som behövs för en lyckad galamiddag eller ett företagsevent. Vårt kök erbjuder kvalitativ mat med lokala råvaror som anpassas utefter säsong och tema. Vår personal i såväl kök som restaurang är vana att jobba i ett högt tempo med extremt god service. Under en middag kan ett körschema vara viktigt att hålla, då krävs det precision från alla håll, detta är vår styrka på Sundspärlan. Dessutom är vår personal alltid glada och trevliga!

Vi anpassar oss efter ert önskemål

Sundspärlans lokaler anpassas väl till arrangemanget. Nattklubbskvällar kräver ett litet intimt ställe med mycket ljuseffekter och bra ljud. Danskvällar blir bäst med lite svängrum, ett bra dansgolv och en schysst restaurangdel. Inget är omöjligt i våra flexibla lokaler. Vi kan släppa in 1800 personer och då utnyttja vår extraklubb Svartklubben och vår foajé med bar och sjyssta fåtöljer i skön miljö.

Årets julshow 2018

Klappat och klart! Vi blickar framåt och kan avslöja att det redan nu går att förboka platser till nästa jul...Vi vet redan nu att det blir fantastiska kvällar, fyllda med julglitter, skön musik och glada gäster. Dessutom stans i särklass finaste, största och mest generösa julbord!

Kontakta oss för en förfrågan:

Namn

E-post

Ämne

Meddelande