Våra fantastiska hotellpaket

Unna er en natt på hotell efter en kväll hos oss

I samband med våra nöjeskvällar erbjuder vi logi på Radisson Blu Metropol Hotel, ett unikt helsingborgshotell med stilig designkaraktär beläget i hjärtat av staden. Koppla av över helgen och ha kul tillsammans! Boka hotellpaketet redan idag.

Radisson Blu Metropol Hotel

Radisson Blu Metropol Hotel, har en plats i den nya stadsdelen Metropol, tidigare Konsul Perssons plats. Inom gångavstånd från Helsingborgs centralstation Knutpunkten, är Radisson Blu smidigt beläget för resenärer som vill utnyttja stadens bussar, tåg och färjor. Från hotellet tar det endast 5 minuter minuter med bil till Sundspärlan. En kort promenad leder dig rakt till stadens shoppingutbud och city med kultur och trevliga nöjen.

 

Från 715:- per person/natt, inkl logi, frukost, entré

Några av våra övriga samarbetspartners

Hotellpaket

Elite Marina Plaza

Hotellpaket

Hotell Kärnan

Hotellpaket

Hotell Linnea

Årets julshow 2017

Årets julshow Rock the Night är en hyllning till 80-talets alla rockklassiker. Med glitter, gitarriff och glamrock bjuder vi på en fantastisk helkväll som inleds med Helsingborgs i särklass finaste, största och mest generösa julbord, och avslutas med julshow och en rolig efterfest bland vänner och kollegor..

 

Förköpsbiljetter

Det ska vara enkelt att köpa biljetter till ett arrangemang i förväg. Det är skönt att också faktiskt försäkra sig om sin plats, det händer ju att ibland att ett program blir slutsålt.
Har du några frågor eller inte har möjlighet att köpa biljetten i förväg, ring oss så kan vi hjälpa dig. Du når oss på 042-183270.

Kontakta oss för en förfrågan:

Namn

E-post

Ämne

Meddelande