Våra fantastiska hotellpaket

Unna er en natt på hotell efter en kväll hos oss

I samband med våra nöjeskvällar erbjuder vi logi på Radisson Blu Metropol Hotel, ett unikt helsingborgshotell med stilig designkaraktär beläget i hjärtat av staden. Koppla av över helgen och ha kul tillsammans! Boka hotellpaketet redan idag.

Radisson Blu Metropol Hotel

Radisson Blu Metropol Hotel, har en plats i den nya stadsdelen Metropol, tidigare Konsul Perssons plats. Inom gångavstånd från Helsingborgs centralstation Knutpunkten, är Radisson Blu smidigt beläget för resenärer som vill utnyttja stadens bussar, tåg och färjor. Från hotellet tar det endast 5 minuter minuter med bil till Sundspärlan. En kort promenad leder dig rakt till stadens shoppingutbud och city med kultur och trevliga nöjen.

 

Pris beroende på arrangemang.

Några av våra övriga samarbetspartners

Hotellpaket

Elite Marina Plaza

Hotellpaket

Hotell Kärnan

Hotellpaket

Hotell Linnea

Årets julshow 2018

Klappat och klart! Vi blickar framåt och kan avslöja att det redan nu går att förboka platser till nästa jul...Vi vet redan nu att det blir fantastiska kvällar, fyllda med julglitter, skön musik och glada gäster. Dessutom stans i särklass finaste, största och mest generösa julbord!

Förköpsbiljetter

Det ska vara enkelt att köpa biljetter till ett arrangemang i förväg. Det är skönt att också faktiskt försäkra sig om sin plats, det händer ju att ibland att ett program blir slutsålt.
Har du några frågor eller inte har möjlighet att köpa biljetten i förväg, ring oss så kan vi hjälpa dig. Du når oss på 042-183270.

Kontakta oss för en förfrågan:

Namn

E-post

Ämne

Meddelande