Mat & Dryck

Välkomponerade variationer

Maten kännetecknas av välkomponerade rätter på råvaror av hög kvalitet. Menyerna varierar beroende på vad säsongen har att erbjuda och det finns alltid möjlighet att diskutera önskemål med vår köksmästare Fredrik. Under sommarhalvåret välkomnar vi dessutom bussar att förboka lunch under sin resa på väg mot kontinenten eller kanske Fredriksdalsteatern. Här finner ni även våra favoritrecept, omtyckta rätter som många av våra gäster bett att få receptet på.

Årets julshow 2018

Årets julshow, Legends of Pop, gör ingen besviken. Det blir en legendarisk show som inte lämnar någon oberörd. Några av Sveriges i särklass proffsigaste artister tolkar världsartisterna som lämnade oss alldeles för tidigt, hyllade för sin musik och gedigra låtskatt. Whitney Houston, George Michael, David Bowie, Michael Jackson och Prince. Det blir en glittrig nostalgishow med låtar vi aldrig glömmer. 

Julbord, show och efterfest. Fredagar och lördagar 16 november till 15 december

Förköpsbiljetter

Det ska vara enkelt att köpa biljetter till ett arrangemang i förväg. Det är skönt att också faktiskt försäkra sig om sin plats, det händer ju att ibland att ett program blir slutsålt.
Har du några frågor eller inte har möjlighet att köpa biljetten i förväg, ring oss så kan vi hjälpa dig. Du når oss på 042-183270.

Kontakta oss för en förfrågan:

Namn

E-post

Ämne

Meddelande