Mat & Dryck

Välkomponerade variationer

Maten kännetecknas av välkomponerade rätter på råvaror av hög kvalitet. Menyerna varierar beroende på vad säsongen har att erbjuda och det finns alltid möjlighet att diskutera önskemål med vår köksmästare Fredrik. Under sommarhalvåret välkomnar vi dessutom bussar att förboka lunch under sin resa på väg mot kontinenten eller kanske Fredriksdalsteatern. Här finner ni även våra favoritrecept, omtyckta rätter som många av våra gäster bett att få receptet på.

Årets julshow 2017

 

Årets julshow Rock the Night är en hyllning till 80-talets alla rockklassiker. Med glitter, gitarriff och glamrock bjuder vi på en fantastisk helkväll som inleds med Helsingborgs i särklass finaste, största och mest generösa julbord, och avslutas med julshow och en rolig efterfest bland vänner och kollegor..

Förköpsbiljetter

Det ska vara enkelt att köpa biljetter till ett arrangemang i förväg. Det är skönt att också faktiskt försäkra sig om sin plats, det händer ju att ibland att ett program blir slutsålt.
Har du några frågor eller inte har möjlighet att köpa biljetten i förväg, ring oss så kan vi hjälpa dig. Du når oss på 042-183270.

Kontakta oss för en förfrågan:

Namn

E-post

Ämne

Meddelande