Mat & Dryck

Välkomponerade variationer

Maten kännetecknas av välkomponerade rätter på råvaror av hög kvalitet. Menyerna varierar beroende på vad säsongen har att erbjuda och det finns alltid möjlighet att diskutera önskemål med vår köksmästare Fredrik. Under sommarhalvåret välkomnar vi dessutom bussar att förboka lunch under sin resa på väg mot kontinenten eller kanske Fredriksdalsteatern. Här finner ni även våra favoritrecept, omtyckta rätter som många av våra gäster bett att få receptet på.

Årets julshow 2018

Klappat och klart! Vi blickar framåt och kan avslöja att det redan nu går att förboka platser till nästa jul...Vi vet redan nu att det blir fantastiska kvällar, fyllda med julglitter, skön musik och glada gäster. Dessutom stans i särklass finaste, största och mest generösa julbord!

Förköpsbiljetter

Det ska vara enkelt att köpa biljetter till ett arrangemang i förväg. Det är skönt att också faktiskt försäkra sig om sin plats, det händer ju att ibland att ett program blir slutsålt.
Har du några frågor eller inte har möjlighet att köpa biljetten i förväg, ring oss så kan vi hjälpa dig. Du når oss på 042-183270.

Kontakta oss för en förfrågan:

Namn

E-post

Ämne

Meddelande