Välkommen till Sundspärlan – Din förstklassiga eventanläggning i Helsingborg!

Här på Sundspärlan är vi mer än bara en plats – vi är din pålitliga och strategiska partner som tar hand om varje detalj för att göra ditt evenemang till en förstklassig upplevelse. Tillsammans med vår breda kompetens och erfarenhet, samt en dedikerad personal som brinner för att förverkliga just din vision, är vi redo att skapa minnen som varar livet ut.

Vår passion är att överträffa dina förväntningar och säkerställa att varje ögonblick av ditt evenemang fylls med stolthet och glädje.

Sundspärlan är inte bara en plats – det är en upplevelse som du och dina gäster kommer att minnas. Vi ser fram emot att vara en del av ditt nästa evenemang och att tillsammans skapa magiska stunder. 

Välkommen till Sundspärlan, där drömmar blir verklighet!

Konferens & mässa

Upplev möten som aldrig förr på Sundspärlan – den ultimata platsen för framgångsrika evenemang!

Sundspärlan är inte bara en anläggning; det är en möjlighet att förvandla ditt evenemang till något extraordinärt. Våra lokaler är rymliga och kan rymma upp till 900 personer i sittande arrangemang eller 1800 personer stående. 

Tack vare denna kapacitet och flexibla lokaler kan vi anpassa oss till dina behov och skapa den perfekta atmosfären för just ditt ändamål, och du kan du vara säker på att ditt evenemang blir en succé oavsett storlek.

Företagsevenemang

För de mest minnesvärda stunderna i ditt företagsliv, vänd dig till Sundspärlan – din partner för oförglömliga kick-off möten, ledningsval, årsjubileum och fantastiska företagsfester!

Sundspärlan är platsen där din vision blir verklighet, vår passion är att se till att varje detalj är perfekt så att du kan koppla av och njuta av ögonblicket. Låt oss hjälpa dig att skapa minnen som varar livet ut. Kontakta oss nu för att boka din nästa företagsevenemang hos oss, där det lilla extra alltid är standard.