Företagsevenemang

Skapa en oförglömlig stämning för ditt kommande evenemang på Sundspärlan – din partner för allt från kick-offer och årsjubileum till de mest glädjefyllda företagsfesterna!

Vi vet att varje tillfälle är unikt och kräver en speciell touch. Därför har vi satt samman det perfekta teamet för att se till att just er tillställning blir enastående.

Vår fantastiska köksmästare har en passion för att skapa kulinariska mästerverk. Varje rätt är en smakupplevelse som kommer att imponera på era gäster.

Vår restaurangchef ser till att baren är fylld med era favoritdrycker. Från lyxiga viner till uppfriskande cocktails, vi har allt som behövs för att höja stämningen och sätta tonen för kvällen.

Det är inte bara maten och drycken som gör oss speciella. Vår servicepersonal är kända för sitt vänliga bemötande och sitt proffsiga uppträdande. De kommer att ta hand om er och era gäster med ett leende på läpparna, allt för att ni ska kunna slappna av och njuta av varje ögonblick.

På Sundspärlan är det där lilla extra standard. Låt oss göra er nästa händelse till något utöver det vanliga. Kontakta oss gärna och låt oss tillsammans skapa en oförglömlig upplevelse för dig och dina gäster!

 

Vår matlagning och dryck

Sundspärlan är den perfekta anläggningen för alla typer av möten. De flexibla lokalerna kan enkelt skifta utseende och funktion för just ert ändamål. Idealiskt för konferenser, mässor, bankettmiddagar, krogshower, konserter och andra arrangemang.

Boka visning
eller möte

Fyll i formuläret och så återkopplar vi så snart vi kan.