Om Oss

Hos oss är det mesta möjligt

Sundspärlan är en modern anläggning belägen i Helsingborg, Skåne, strax norr om Malmö. Våra lokaler kan anpassas utifrån behovet, de passar som både konferens- och evenemangslokal, nöjesrestaurang, festlokal, mässhall, showroom, konsert- och underhållningslokal. Här möts du av en stor portion gästfrihet, god mat, flexibla lokaler och kreativa medarbetare som ser lösningar, här är det mesta möjligt!

Dessutom har vi 400 parkeringsplatser - alldeles gratis!

Varmt välkommen till oss – en oas i Helsingborg med naturen alldeles inpå knuten!

Sundspärlans historia

Vi är stolta över vår historia. Vi tycker den är viktig, och vi vill gärna berätta om den. Vår historia grundar sig på gemenskap och folkliga nöjen.

Referenser

Vi vet att vi levererar en riktigt bra produkt, varje gång. Oavsett om det är ett företagsevent, en heldagskonferens eller en galamiddag. Ofta får vi höra om vår goda service och fina lokaler, och att vår mat är så fantastiskt vällagad och god. Responsen från våra gäster låter sällan vänta på sig. De beskriver ofta den trevliga stämningen och det positiva bemötandet. Ja, vi är väldigt stolta. Här kan man läsa mer om vad andra tyckt om sina evenemang hos oss.

Kontakta oss för en förfrågan:

Namn

E-post

Ämne

Meddelande