Hur får man enklast kontakt med Sundspärlan?

Skicka ett mail till info@sundsparlan.se, så kontaktar vi dig så fort vi kan.

Är Sundspärlan tillgänglighetsanpassat?

Ja, våra lokaler är stora och öppna ytor så att man kan ta sig fram med rullstol eller rullator. Det finns två handikapptoaletter i foajén. Om du är rullstolsburen och ska på något arrangemang, hör gärna av dig till oss i förväg så att vi kan ordna sittplats på bästa sätt.

Vilken åldersgräns har arrangemangen?

De flesta kvällsarrangemang har 18-års åldersgräns även om målsman följer med.

Finns det parkering i närheten?

När man kör in till Sundspärlan finns en stor gratis parkering och även uppe vid huvudentrén finns gratis parkering. Sundspärlan tar inget ansvar för värdesaker eller eventuell skadegörelse.

Vad har ni för öppettider?

Sundspärlan har enbart öppet vid arrangemang, bokningar och förbestämda mötestider.

Får man ta med sig mat och dryck?

Nej, man får inte ta med sig egen mat och dryck. All förtäring köps genom Sundspärlan. Vi har utskänkningstillstånd samt ett serveringstillstånd fram till klockan 03:00.

Vad gör jag om jag har glömt min jacka, tappat min plånbok eller min mobil?

Kvarglömda inhängda plagg i garderoben hämtas ut med garderobsbiljett. Är biljetten borttappad återfås plagget mot god beskrivning. Har du tappat din plånbok, rekommenderar vi att du spärrar alla kort så fort du upptäcker att du saknar din plånbok. Därefter kontaktar du oss så ser vi om den finns bland upphittade saker, återfås mot god beskrivning. Samma sak gäller om du har tappat din mobil, dina nycklar eller någon annan ägodel. Maila oss på info@sundsparlan.se eller ring 042–183270.

Hur tar jag mig till Sundspärlan om jag inte kör bil?

Från city och Knutpunkten (Helsingborg C) kan man promenera till oss på ca 30 minuter. Med buss från Knutpunkten tar det ca 10 minuter. Du kan åka buss 3 (från Hjälmshult till Humlegården) söderut, och stiga av på hållplats Närlunda N. Mellan hållplatsen och Sundspärlan ligger vid ett koloniområde, följ gång- och cykelbanan upp till parken där Sundspärlan ligger. Du kan även beställa taxi, vi rekommenderar Taxi -Tjänst, tel: 042-120200 eller bokning@taxitjanst.se.

Polismyndigheten inför väskförbud vid större evenemang i Sverige

Den 1 november 2023 meddelade Polismyndigheten ett betydande beslut som kommer att påverka större evenemang runtom i Sverige.

Sundspärlan har alltid som högsta prioritet att säkerställa besökarnas och personalens säkerhet, denna försiktighetsåtgärd syftar till att skapa en trygg och säker miljö för alla deltagare.

Vi är tacksamma för ert stöd och samarbete, och vi ser fram emot att fortsätta att erbjuda högkvalitativa evenemang och konserter på Sundspärlan samtidigt som vi säkerställer er säkerhet och ert välbefinnande.

För ytterligare information hänvisar vi till polisens hemsida:
https://polisen.se/aktuellt/nyheter/nationell/2023/november/beslut-om-totalt-vaskforbud-pa-idrottsevenemang/