Julbord med julshow

Julen på Sundspärlan

Våren är här och med den tänker de flesta på skolavslutningar, solsemester, härliga dagar på stranden och glass i solen men vi på Sundspärlan är lite tokiga och tänker redan på julen 😄🎅🎄

För vad vore väl julen utan att njuta av Sundspärlans 10 meter långa julbuffé med allt från klassikerna på julbordet till kökets moderna läckerheter och att festa loss till årets shower! I år bjuder vi på två helt olika teman. Ett rockigt tema med några av rockens största hits och även moderna klassiker som får alla att rocka loss! Även i år får publiken njuta av ”the one and only” – den legendariske trummisen från Motörhead och Scorpions – Mikkey Dee!
Vårt andra tema är en nostalgisk tripp till 1990–2000-talet, till epoken för boybands och girlbands, till hitsen som kommer få er att hoppa upp från stolarna, skråla med och minnas era bästa dancemoves från dansgolvet.

Datum:
28,29 & 30/11 – ROCK´N ROLL IS HERE TO STAY VOL 4
5,6,7,12,13,14,19 & 20/12 – THIS IS THE WAY
Biljetter släpps i slutet av sommaren!
För frågor kring julen 2024, kontakta oss på: bokning@sundsparlan.se

________________________________________________________

Skapa magi och tradition i en och samma kväll på Sundspärlan!

Vår jul är legendarisk och lockar gäster från hela Skåne till vårt festliga bord. Med ett av Skånes mest populära och största julbord, finns något för varje smak. Om du inte går därifrån mätt, har du inte njutit till fullo!

Gör julen på Sundspärlan till en tradition för er med ett minne för livet!

 

 

29 november

Rockn’Roll is here to stay

30 november

Rockn’Roll is here to stay

6 december

This is the way

7 december

This is the way

13 december

This is the way

14 december

This is the way

19 december

This is the way

20 december

This is the way

Tidigare års julshower

2023: Queens, Rock ´n Roll id here to stay, Battle of the Disco
2022: Viva Las Xmas – Glenn Wish & The New Memphis Orchestra
2021: I do love Christmas – Arvingarna
2019: Christmas Rock – Thomas Järvheden, Martin Almgren, Linda Varg, Ulf Nilsson, Dr. Mullerz
2018: Legends of Pop – Shirley Clamp, Fredrik Swahn och Linda Pritchard
2017: Rock the night – Kee Marcello, Johan Boding, Nina Söderquist och Stefan Odelberg
2016: Tomtebloss & Rock´n´roll – Nilla Nielsen, Nisse Hellberg, Hasse Andersson
2015: 25 hits & 57 kg humor – Uno Sveningsson, Tommy Nilsson, Patrik Isaksson
2014: Rock of 80´s – Thomas Petersson, Elin Bemark, Bruno Mitsogiannis
2013: Jingle Wells – Robert Wells
2012: Rock around the Christmas tree – Tommy Nilsson, Tone Norum, Peter Jezewski, Ulf Nilsson

Boka hotell.

Radisson Blu Metropol Hotel

Radisson Blu Hotel Metropol är en internationell och trygg hotellpärla med fantastisk gastronomi inbjudande barhäng och härliga rum. Parkering finns on-site och hotellet är känt för sin fina service och omtalade frukostbuffé. Hotellet ligger 5 minuters gångavstånd från Helsingborgs centralstation. En kort promenad från hotellet, leder dig rakt till stadens rika shopping och kulturliv i stadskärnan. Och med 5 minuter med bil från hotellet tar du dig snabbt till ditt festarrangemang på Sundspärlan.

Rabattkod: 259198

Good Morning + Helsingborg

Vi ligger strategiskt och lättillgängligt i södra delen av Helsingborg, vid inkörsporten till kontinenten och på gångavstånd till Sundspärlan. Vi erbjuder gratis parkering för den som kommer med bil. Kommer du med tåg eller buss anländer du till Helsingborg C där du enkelt tar lokalbuss 4, 7 eller 8 till oss. Vi har 164 rum, relax med bastu och gym samt konferensmöjligheter för upp till ca 200 personer. Vår restaurang erbjuder mat och dryck tisdag- lördag 18-22, övrig tid erbjuder vi en enklare lobbymeny. Härifrån har du bekvämt gångavstånd till Helsingborgs citykärna där du finner ett brett utbud av kultur, nöje och shopping.

Rabattkod: 422578
(Ange rabattkoden i fältet för ”Företagsbokning”)

Scandic Helsingborg Nord

5 km utanför Helsingborg ligger den här pärlan. Ta bilen eller bussen till centrum eller slappna av i vår relaxavdelning med inomhuspool. För barnen finns lekhörna och de vuxna kan spela biljard i restaurangen. Här finns något för dig på resande fot eller för dig som vill stanna och njuta.

Scandic Oceanhamnen

Ett stenkast från Helsingborgs stadskärna precis vid havet ligger den nya, innovativa stadsdelen Oceanhamnen och vårt hotell med samma namn, Scandic Oceanhamnen. Likt en fyr längst ut på den historiska hamnpiren med utblick över Öresund välkomnar vi dig till en modern och hållbar hotellupplevelse.