Konferens & mässa

Upplev möten som aldrig förr på Sundspärlan – den ultimata platsen för framgångsrika evenemang!

Sundspärlan är inte bara en anläggning, det är en möjlighet att förvandla ert evenemang till något extraordinärt. Våra lokaler är rymliga och kan rymma upp till 900 personer i sittande arrangemang eller 1800 personer stående.

Oavsett om det handlar om det lilla och intima styrelsemötet eller den stora konferensen som ska imponera på hela branschen, så är våra lokaler flexibla nog att rymma era behov och önskningar. Hos oss på Sundspärlan kan drömmar och ambitioner förvandlas till verklighet. Här är det detaljerna som räknas. Vi vet att varje aspekt av ert evenemang är viktig, och därför arbetar vårt engagerade team med skärpa och precision för att se till att varje önskemål uppfylls. Er vision är vår uppgift, och vi är redo att överträffa era förväntningar.

Väljer ni Sundspärlan, väljer ni en partner som sätter er framgång i första rummet.

Kontakta oss redan idag och låt oss tillsammans förverkliga era visioner!

Våra lokaler

På Sundspärlan är vår flexibilitet en av grunderna till att våra lokaler är så populära att boka för en mängd olika arrangemang. Huset förvandlas efter era önskemål och behov. Ska ni ha en dagskonferens med föreläsning, en dryckesmässa, en galatillställning, ett show-room för era nya produkter, en företagsfest – allting är möjligt.

Boka visning
eller möte

Fyll i formuläret och så återkopplar vi så snart vi kan.