2 december 2023

Battle of the disco

Showbiljetter kan köpas på plats i dörren: 350:- (inkl. garderob)
Insläpp showbiljetter: kl. 20:30

Kontakta oss på bokning@sundsparlan.se med er bokningsförfrågan.

Fira julen 2023 på Sundspärlan

Njut av vårt berömda och fantastiska julbord med allt från klassiker såsom prinskorvar, köttbullar och sylta till hembakat bröd, egna sillinläggningar, vegetariska smaksensationer och mycket mer.

Med sina största hits men också med sina personliga favoriter bjuds publiken på en ”battle” med EXTRA ALLT! Tess Merkel mest känd från discolegenderna Alcazar och Martin Rolinski från popsensationen BWO. Kvällens showartister, kompletterade av ett extraordinärt liveband guidar publiken genom de mest glittrande, extravaganta men också moderna aspekterna av populärmusik. Från 60-talets smäktande soul, via elegansen och pulsen från Studio 54 till dagens mest bländande pophits!

Kom och heja på din favorit i BATTLE OF THE DISCO!

Begränsat antal platser och biljetter köpes onumrerade.

Alla frågor gällande julen, maila oss på: bokning@sundsparlan.se

 

INFORMATION
Datum
1-2 dec, 07-09 dec, 15-16 dec
Tid
18:30 - 01:00
Pris
895:-
Hålltider
18:30 Entrén öppnas
19:00 - 21:00 Julbord
21:00 - 22:30 Show
22:30 - 01:00 Dans med DJ

Boka hotell.

Radisson Blu Metropol Hotel

Radisson Blu Hotel Metropol är en internationell och trygg hotellpärla med fantastisk gastronomi inbjudande barhäng och härliga rum. Parkering finns on-site och hotellet är känt för sin fina service och omtalade frukostbuffé. Hotellet ligger 5 minuters gångavstånd från Helsingborgs centralstation. En kort promenad från hotellet, leder dig rakt till stadens rika shopping och kulturliv i stadskärnan. Och med 5 minuter med bil från hotellet tar du dig snabbt till ditt festarrangemang på Sundspärlan.

Rabattkod: 259198

Good Morning + Helsingborg

Vi ligger strategiskt och lättillgängligt i södra delen av Helsingborg, vid inkörsporten till kontinenten och på gångavstånd till Sundspärlan. Vi erbjuder gratis parkering för den som kommer med bil. Kommer du med tåg eller buss anländer du till Helsingborg C där du enkelt tar lokalbuss 4, 7 eller 8 till oss. Vi har 164 rum, relax med bastu och gym samt konferensmöjligheter för upp till ca 200 personer. Vår restaurang erbjuder mat och dryck tisdag- lördag 18-22, övrig tid erbjuder vi en enklare lobbymeny. Härifrån har du bekvämt gångavstånd till Helsingborgs citykärna där du finner ett brett utbud av kultur, nöje och shopping.

Rabattkod: 422578
(Ange rabattkoden i fältet för ”Företagsbokning”)

Scandic Helsingborg Nord

5 km utanför Helsingborg ligger den här pärlan. Ta bilen eller bussen till centrum eller slappna av i vår relaxavdelning med inomhuspool. För barnen finns lekhörna och de vuxna kan spela biljard i restaurangen. Här finns något för dig på resande fot eller för dig som vill stanna och njuta.

Scandic Oceanhamnen

Ett stenkast från Helsingborgs stadskärna precis vid havet ligger den nya, innovativa stadsdelen Oceanhamnen och vårt hotell med samma namn, Scandic Oceanhamnen. Likt en fyr längst ut på den historiska hamnpiren med utblick över Öresund välkomnar vi dig till en modern och hållbar hotellupplevelse.