28 oktober 2023

En magisk afton med dansbandslegenderna Sten&Stanley

OBS! Mat- och showbiljetter kan köpas fram tills den 25 oktober. 
En magisk kväll med Sten & Stanley!
Dansbandslegendarerna Sten & Stanley har charmat oss sedan 1960-talet med hitlåtar som ”Grindslanten,” ”Du och jag (Ja, jag ska lova dej),” ”Tjo och tjim och inget annat,” och den tidlösa favoriten ”Jag vill vara din Margareta.” Nu är chansen här att uppleva dem live! Med endast 4 spelningar per år är detta en sällsynt möjlighet som ni verkligen inte vill missa.
Men vänta, det blir ännu bättre! Det härliga dansbandet Donaldz kommer att ge oss härlig mingelmusik i foajén och sedan en dansfest efter konserten!
Boka era biljetter nu och gör er redo för en kväll som kommer att fylla era hjärtan med glädje och minnen för livet. Sten & Stanley levererar alltid, och den här kvällen kommer inte att vara något undantag. Välkomna till en magisk afton med några av Sveriges mest älskade artister.

Börja kvällen med vår smakrika meny, för att därefter njuta av den ljuva musiken och skönsången.

Kvällens meny
Varmrätt:
Lågtempererad ryggbiff med potatisbakelse, rostade betor, tryffelsmör samt rödvinssås.

Vegetariskt alternativ:
Hemmagjord vegetarisk biff med potatisbakelse, rostade betor, tryffelsmör samt rödvinssås.

Dessert:
Vit chokladpannacotta med blåbärskräm, vispgrädde samt knäckflarn.

Varmt välkomna!

Köp biljett
INFORMATION
Tider
Arrangemangstid: 18:00 - 00:00
Kl. 18:00
Insläpp matgäster
Mingel till livemusik från Donaldz i foajén
Mat serveras från kl. 18:00 - 20:00
Kl. 19:00
Insläpp showbiljetter
Kl. 20:00-21:20
Sten & Stanley konsert
Kl. 21:45-00:00
Dans till Donaldz
Biljetter
Mat & show biljetter måste förköpas online. Begränsat antal platser. Fri sittning. Showbiljetter kan köpas i entrékassan (i mån av plats).

Boka hotell.

Radisson Blu Metropol Hotel

Radisson Blu Hotel Metropol är en internationell och trygg hotellpärla med fantastisk gastronomi inbjudande barhäng och härliga rum. Parkering finns on-site och hotellet är känt för sin fina service och omtalade frukostbuffé. Hotellet ligger 5 minuters gångavstånd från Helsingborgs centralstation. En kort promenad från hotellet, leder dig rakt till stadens rika shopping och kulturliv i stadskärnan. Och med 5 minuter med bil från hotellet tar du dig snabbt till ditt festarrangemang på Sundspärlan.

Rabattkod: 259198

Good Morning + Helsingborg

Vi ligger strategiskt och lättillgängligt i södra delen av Helsingborg, vid inkörsporten till kontinenten och på gångavstånd till Sundspärlan. Vi erbjuder gratis parkering för den som kommer med bil. Kommer du med tåg eller buss anländer du till Helsingborg C där du enkelt tar lokalbuss 4, 7 eller 8 till oss. Vi har 164 rum, relax med bastu och gym samt konferensmöjligheter för upp till ca 200 personer. Vår restaurang erbjuder mat och dryck tisdag- lördag 18-22, övrig tid erbjuder vi en enklare lobbymeny. Härifrån har du bekvämt gångavstånd till Helsingborgs citykärna där du finner ett brett utbud av kultur, nöje och shopping.

Rabattkod: 422578
(Ange rabattkoden i fältet för ”Företagsbokning”)

Scandic Helsingborg Nord

5 km utanför Helsingborg ligger den här pärlan. Ta bilen eller bussen till centrum eller slappna av i vår relaxavdelning med inomhuspool. För barnen finns lekhörna och de vuxna kan spela biljard i restaurangen. Här finns något för dig på resande fot eller för dig som vill stanna och njuta.

Scandic Oceanhamnen

Ett stenkast från Helsingborgs stadskärna precis vid havet ligger den nya, innovativa stadsdelen Oceanhamnen och vårt hotell med samma namn, Scandic Oceanhamnen. Likt en fyr längst ut på den historiska hamnpiren med utblick över Öresund välkomnar vi dig till en modern och hållbar hotellupplevelse.