6 september

Glorias 50+ Disco

PREMIÄR: Sveriges hetaste 50+ Disco med DJ Gloria har det stora nöjet att slå upp dörrarna i en ny storstad (trumvirvel)…
Välkomna till den efterlängtade premiären av Glorias 50+ Disco på Sundspärlan i Helsingborg fredagen 6 september 2024!
Glorias numera VÄRLDSBERÖMDA 50+ klubb-koncept intar Helsingborgs nöjespalats Sundspärlan för en kväll med dans, kul & mingel… vare sig man kommer i par, i grupp eller singel!
Ta med arbetskollegor, din partner, vänninorna, grabbarna, eller kom på egen hand. “Ser Du för ung ut? Var beredd att visa leg. Vi släpper endast in personer som fyllt 50!” Det blir ett fantastiskt PARTY!!!
MAT
Sugen på något gott? Börja kvällen med en härlig buffé à 245kr/person! Buffé-biljetter köps endast tillsammans med entré-biljetter via Tickster, och är begränsade i antal. OBS! Matgäster behöver inte ringa och boka bord, endast erhålla buffébiljett.
BILJETTER
-ENTRÉ (150kr/person + 25kr serviceavgift )
-ENTRÉ + BUFFÉ paket (395kr/person + 35kr serviceavgift )

För frågor om biljetter, kvällens upplägg samt Dj Gloria, kontakta: anna@djgloria.com
För frågor om Sundspärlan, kvällens meny och övriga frågor, kontakta: info@sundsparlan.se

 

Köp biljett
INFORMATION
Disco:
19:00-23:00
Insläpp matgäster:
kl. 18:00
Insläpp entré
kl. 18:30
Åldersgräns (leg i dörren):
50+

Boka hotell.

Radisson Blu Metropol Hotel

Radisson Blu Hotel Metropol är en internationell och trygg hotellpärla med fantastisk gastronomi inbjudande barhäng och härliga rum. Parkering finns on-site och hotellet är känt för sin fina service och omtalade frukostbuffé. Hotellet ligger 5 minuters gångavstånd från Helsingborgs centralstation. En kort promenad från hotellet, leder dig rakt till stadens rika shopping och kulturliv i stadskärnan. Och med 5 minuter med bil från hotellet tar du dig snabbt till ditt festarrangemang på Sundspärlan.

Rabattkod: 259198

Good Morning + Helsingborg

Vi ligger strategiskt och lättillgängligt i södra delen av Helsingborg, vid inkörsporten till kontinenten och på gångavstånd till Sundspärlan. Vi erbjuder gratis parkering för den som kommer med bil. Kommer du med tåg eller buss anländer du till Helsingborg C där du enkelt tar lokalbuss 4, 7 eller 8 till oss. Vi har 164 rum, relax med bastu och gym samt konferensmöjligheter för upp till ca 200 personer. Vår restaurang erbjuder mat och dryck tisdag- lördag 18-22, övrig tid erbjuder vi en enklare lobbymeny. Härifrån har du bekvämt gångavstånd till Helsingborgs citykärna där du finner ett brett utbud av kultur, nöje och shopping.

Rabattkod: 422578
(Ange rabattkoden i fältet för ”Företagsbokning”)

Scandic Helsingborg Nord

5 km utanför Helsingborg ligger den här pärlan. Ta bilen eller bussen till centrum eller slappna av i vår relaxavdelning med inomhuspool. För barnen finns lekhörna och de vuxna kan spela biljard i restaurangen. Här finns något för dig på resande fot eller för dig som vill stanna och njuta.

Scandic Oceanhamnen

Ett stenkast från Helsingborgs stadskärna precis vid havet ligger den nya, innovativa stadsdelen Oceanhamnen och vårt hotell med samma namn, Scandic Oceanhamnen. Likt en fyr längst ut på den historiska hamnpiren med utblick över Öresund välkomnar vi dig till en modern och hållbar hotellupplevelse.