26 augusti 2023

Helsingborgs Dryckesmässa

Välkomna till Helsingborgs Dryckesmässa! Mässan arrangeras den 26 augusti 2023 på Nöjesparken Sundspärlan fantastiska lokaler med bra faciliteter för besökarna. Mässans målgrupp är konsumenter med ett starkt intresse för öl, vin och destillat, men även de som uppskattar delikatesser av olika slag. Inga personer under 20 år är tillåtna på mässan (gäller även barn i barnvagn/bärsele). Obligatorisk legitimationskontroll. För mer information gå in på dryckesmassa.se

Hos oss möter ni som vanligt dryckesföretag med öl, vin, champagne & destillat samt producenter och importörer av delikatesser.

Vi har även dryckesprovningar: Vinprovningar, gin-, rom-, grappa- och ölprovning.

Välkommen!

Köp biljett
INFORMATION
Tid
13:00 – 21:00
Entré
220 SEK (inkl 1 st provsmakarglas & garderob)
Åldersgräns
20 år (Obligatorisk legitimationskontroll)

Boka hotell.

Radisson Blu Metropol Hotel

Radisson Blu Hotel Metropol är en internationell och trygg hotellpärla med fantastisk gastronomi inbjudande barhäng och härliga rum. Parkering finns on-site och hotellet är känt för sin fina service och omtalade frukostbuffé. Hotellet ligger 5 minuters gångavstånd från Helsingborgs centralstation. En kort promenad från hotellet, leder dig rakt till stadens rika shopping och kulturliv i stadskärnan. Och med 5 minuter med bil från hotellet tar du dig snabbt till ditt festarrangemang på Sundspärlan.

Rabattkod: 259198

Good Morning + Helsingborg

Vi ligger strategiskt och lättillgängligt i södra delen av Helsingborg, vid inkörsporten till kontinenten och på gångavstånd till Sundspärlan. Vi erbjuder gratis parkering för den som kommer med bil. Kommer du med tåg eller buss anländer du till Helsingborg C där du enkelt tar lokalbuss 4, 7 eller 8 till oss. Vi har 164 rum, relax med bastu och gym samt konferensmöjligheter för upp till ca 200 personer. Vår restaurang erbjuder mat och dryck tisdag- lördag 18-22, övrig tid erbjuder vi en enklare lobbymeny. Härifrån har du bekvämt gångavstånd till Helsingborgs citykärna där du finner ett brett utbud av kultur, nöje och shopping.

Rabattkod: 422578
(Ange rabattkoden i fältet för ”Företagsbokning”)

Scandic Helsingborg Nord

5 km utanför Helsingborg ligger den här pärlan. Ta bilen eller bussen till centrum eller slappna av i vår relaxavdelning med inomhuspool. För barnen finns lekhörna och de vuxna kan spela biljard i restaurangen. Här finns något för dig på resande fot eller för dig som vill stanna och njuta.

Scandic Oceanhamnen

Ett stenkast från Helsingborgs stadskärna precis vid havet ligger den nya, innovativa stadsdelen Oceanhamnen och vårt hotell med samma namn, Scandic Oceanhamnen. Likt en fyr längst ut på den historiska hamnpiren med utblick över Öresund välkomnar vi dig till en modern och hållbar hotellupplevelse.