20 januari

Playdate med Tomu

PLAYDATE MED TOMU
ÄNTLIGEN KOMMER TOMU TILL HELSINGBORG!
Barnens favorit brukar locka storpublik så vänta inte med att köpa biljett.

Vad ska då TOMU hitta på för hyss i Helsingborg?
Jo, Tomu börjar med att spela ROBLOX från scen och denna gången med en liten twist..
ALLA får nämligen vara med och spela mot Tomu i samma värld. Allt som krävs är en mobil med internetuppkoppling sen kommer man på plats få en kod så att man kan ”joina”.

Som förälder kanske detta låter som lite för mycket skärmtid och stillasittande?
LUUUGN BARA LUGN.. Efteråt blir det SÅKLART DISCO med TOMU & DJ TAGGEN.

Vi ser fram emot en magisk playdate tillsammans!

Insläpp från 13.00 och eventet varar mellan 14-16

MERCH
Tomus crew kommer såklart finnas på plats för att sälja merch!
Observera att det inte finns någon MEET & GREET.

Begränsat antal platser!

Det är ingen åldersgräns – hela familjen är välkommen! Alla betalar!

Alla frågor gällande playdaten samt biljetter – kontakta arrangören Bli Sedd

Köp biljett
INFORMATION
Tid:
14:00-16:00
Insläpp:
13:00
Pris:
195 :- + serviceavgift
Var:
Sundspärlan, Helsingborg

Boka hotell.

Radisson Blu Metropol Hotel

Radisson Blu Hotel Metropol är en internationell och trygg hotellpärla med fantastisk gastronomi inbjudande barhäng och härliga rum. Parkering finns on-site och hotellet är känt för sin fina service och omtalade frukostbuffé. Hotellet ligger 5 minuters gångavstånd från Helsingborgs centralstation. En kort promenad från hotellet, leder dig rakt till stadens rika shopping och kulturliv i stadskärnan. Och med 5 minuter med bil från hotellet tar du dig snabbt till ditt festarrangemang på Sundspärlan.

Rabattkod: 259198

Good Morning + Helsingborg

Vi ligger strategiskt och lättillgängligt i södra delen av Helsingborg, vid inkörsporten till kontinenten och på gångavstånd till Sundspärlan. Vi erbjuder gratis parkering för den som kommer med bil. Kommer du med tåg eller buss anländer du till Helsingborg C där du enkelt tar lokalbuss 4, 7 eller 8 till oss. Vi har 164 rum, relax med bastu och gym samt konferensmöjligheter för upp till ca 200 personer. Vår restaurang erbjuder mat och dryck tisdag- lördag 18-22, övrig tid erbjuder vi en enklare lobbymeny. Härifrån har du bekvämt gångavstånd till Helsingborgs citykärna där du finner ett brett utbud av kultur, nöje och shopping.

Rabattkod: 422578
(Ange rabattkoden i fältet för ”Företagsbokning”)

Scandic Helsingborg Nord

5 km utanför Helsingborg ligger den här pärlan. Ta bilen eller bussen till centrum eller slappna av i vår relaxavdelning med inomhuspool. För barnen finns lekhörna och de vuxna kan spela biljard i restaurangen. Här finns något för dig på resande fot eller för dig som vill stanna och njuta.

Scandic Oceanhamnen

Ett stenkast från Helsingborgs stadskärna precis vid havet ligger den nya, innovativa stadsdelen Oceanhamnen och vårt hotell med samma namn, Scandic Oceanhamnen. Likt en fyr längst ut på den historiska hamnpiren med utblick över Öresund välkomnar vi dig till en modern och hållbar hotellupplevelse.