29 november

Rockn’Roll is here to stay

Fira julen 2024 på Sundspärlan
Njut av vårt berömda och fantastiska julbord med allt från klassiker så som prinskorvar, köttbullar och sylta till hembakat bröd, egna sillinläggningar, vegetariska smaksensationer och mycket mer.

Sundspärlan tillsammans med Galaentertainment bjuder in er till en kväll med ROCK´N ROLL IS HERE TO STAY VOL 4
I årets show bjuds publiken på några nya inslag såväl som klassiska favoriter. Bandet är för i år handplockat från svenska storband som Arch Enemy, Soilwork, The Nightflight Orchestra och Mana. Varje era i rockens historia har satt sin prägel på den musik vi idag definierar som ”rock” och här får vi stifta bekantskap med de flesta av dem.  

Precis som tidigare år bjuds publiken på en överdådig rockfinal med ”the one and only” Mikkey Dee, världstrummisen från Motörhead och Scorpions. Tillsammans med bandet och supersångaren Björn ”Speedstrid” Strid, kommer han att guida åhörarna genom en final av rockhits, trumsolon, ekvilibristiska gitarrsolon och höga toner i falsett.

Kvällen avslutas med Radioprataren och Backyard Babies-gitarristen Nikke Borg bakom spakarna på Dj-bordet som kommer fylla dansgolvet med de ösigaste låtarna ända in på småtimmarna!

Begränsat antal platser och biljetter köpes onumrerade.

Alla frågor gällande julen: bokning@sundsparlan.se

 

INFORMATION
Datum:
29-30 nov
Pris:
895:- (julbord med show inkl. garderob)
Tider:
18:30 Entrén öppnas
19:00 - 21:00 Julbord
21:00 - 22:30 Show
22:30 - 01:00 Dans med DJ Nicke Borg

Boka hotell.

Radisson Blu Metropol Hotel

Radisson Blu Hotel Metropol är en internationell och trygg hotellpärla med fantastisk gastronomi inbjudande barhäng och härliga rum. Parkering finns on-site och hotellet är känt för sin fina service och omtalade frukostbuffé. Hotellet ligger 5 minuters gångavstånd från Helsingborgs centralstation. En kort promenad från hotellet, leder dig rakt till stadens rika shopping och kulturliv i stadskärnan. Och med 5 minuter med bil från hotellet tar du dig snabbt till ditt festarrangemang på Sundspärlan.

Rabattkod: 259198

Good Morning + Helsingborg

Vi ligger strategiskt och lättillgängligt i södra delen av Helsingborg, vid inkörsporten till kontinenten och på gångavstånd till Sundspärlan. Vi erbjuder gratis parkering för den som kommer med bil. Kommer du med tåg eller buss anländer du till Helsingborg C där du enkelt tar lokalbuss 4, 7 eller 8 till oss. Vi har 164 rum, relax med bastu och gym samt konferensmöjligheter för upp till ca 200 personer. Vår restaurang erbjuder mat och dryck tisdag- lördag 18-22, övrig tid erbjuder vi en enklare lobbymeny. Härifrån har du bekvämt gångavstånd till Helsingborgs citykärna där du finner ett brett utbud av kultur, nöje och shopping.

Rabattkod: 422578
(Ange rabattkoden i fältet för ”Företagsbokning”)

Scandic Helsingborg Nord

5 km utanför Helsingborg ligger den här pärlan. Ta bilen eller bussen till centrum eller slappna av i vår relaxavdelning med inomhuspool. För barnen finns lekhörna och de vuxna kan spela biljard i restaurangen. Här finns något för dig på resande fot eller för dig som vill stanna och njuta.

Scandic Oceanhamnen

Ett stenkast från Helsingborgs stadskärna precis vid havet ligger den nya, innovativa stadsdelen Oceanhamnen och vårt hotell med samma namn, Scandic Oceanhamnen. Likt en fyr längst ut på den historiska hamnpiren med utblick över Öresund välkomnar vi dig till en modern och hållbar hotellupplevelse.