19 december

THIS IS THE WAY

Fira julen 2024 på Sundspärlan!                                                                                                                                                                              

Vårt legendariska julbord lockar gäster från hela södra Sverige. Här kan ni njuta av allt från julklassiker till hembakat bröd, våra egna sillinläggningar, vegetariska smaksensationer och mycket mer. Vi garanterar att här finns något för alla smaker.

Sundspärlan tillsammans med Gala Entertainment bjuder in er till denna nostalgiska afton – THIS IS THE WAY!

Få tidsperioder har definierat musikhistorien så som 90- och 2000-talet. I showen ”THIS IS THE WAY” får vi stifta bekantskap med allt från pojk- och flickbanden till de största danshitsen och de odödliga pophitsen. Kvällens frontpersoner är Jessica Folcker och Andreas Johnson. Kompar gör färgstarka Will Oaks, Martin Svensson och Mojje Milacki.

Efter showen startar årets mest fartfyllda dansgolv, lett av ingen mindre än DJ-sensationen DeDe Lopez som innan sin DJ-karriär hade en framgångsrik karriär som artist med hits som bl.a. My Lover.

Boka ert julbord på Sundspärlan och gör julen hos oss till en tradition och ett minne för livet!

 

OBS. Begränsat antal platser och biljetter köpes onumrerade. 

Frågor gällande julen: bokning@sundsparlan.se

 

Köp biljett
INFORMATION
Datum:
6-7 dec, 13-14 dec, 19-20 dec
Pris:
895:- (julbord med show inkl. garderob)
Tider:
18:30 Entrén öppnas
19:00 - 21:00 Julbord
21:00 - 22:30 Show
22:30 - 01:00 Dans med Dj

Boka hotell.

Radisson Blu Metropol Hotel

Radisson Blu Hotel Metropol är en internationell och trygg hotellpärla med fantastisk gastronomi inbjudande barhäng och härliga rum. Parkering finns on-site och hotellet är känt för sin fina service och omtalade frukostbuffé. Hotellet ligger 5 minuters gångavstånd från Helsingborgs centralstation. En kort promenad från hotellet, leder dig rakt till stadens rika shopping och kulturliv i stadskärnan. Och med 5 minuter med bil från hotellet tar du dig snabbt till ditt festarrangemang på Sundspärlan.

Rabattkod: 259198

Good Morning + Helsingborg

Vi ligger strategiskt och lättillgängligt i södra delen av Helsingborg, vid inkörsporten till kontinenten och på gångavstånd till Sundspärlan. Vi erbjuder gratis parkering för den som kommer med bil. Kommer du med tåg eller buss anländer du till Helsingborg C där du enkelt tar lokalbuss 4, 7 eller 8 till oss. Vi har 164 rum, relax med bastu och gym samt konferensmöjligheter för upp till ca 200 personer. Vår restaurang erbjuder mat och dryck tisdag- lördag 18-22, övrig tid erbjuder vi en enklare lobbymeny. Härifrån har du bekvämt gångavstånd till Helsingborgs citykärna där du finner ett brett utbud av kultur, nöje och shopping.

Rabattkod: 422578
(Ange rabattkoden i fältet för ”Företagsbokning”)

Scandic Helsingborg Nord

5 km utanför Helsingborg ligger den här pärlan. Ta bilen eller bussen till centrum eller slappna av i vår relaxavdelning med inomhuspool. För barnen finns lekhörna och de vuxna kan spela biljard i restaurangen. Här finns något för dig på resande fot eller för dig som vill stanna och njuta.

Scandic Oceanhamnen

Ett stenkast från Helsingborgs stadskärna precis vid havet ligger den nya, innovativa stadsdelen Oceanhamnen och vårt hotell med samma namn, Scandic Oceanhamnen. Likt en fyr längst ut på den historiska hamnpiren med utblick över Öresund välkomnar vi dig till en modern och hållbar hotellupplevelse.