5 november 2023

Tobbe Trollkarl – En ny show…igen!

Sundspärlan presenterar med glädje ett evenemang för hela familjen! Söndagen den 5 november kan ni njuta av en förtrollande föreställning med Tobbe Trollkarl!

Tobbe Trollkarl har EN NY SHOW IGEN! Ta med familjen och vänner på en galen och rolig show för HELA familjen där man även får lära sig ett coolt trick efter showens slut!

Barn under två går gratis i förälders knä. Vid sjukdom så kan vi hjälpa er att OMboka, men för att kunna AVboka måste ni teckna Nortics försäkring i kassan. Föreställningen är ca 55 min lång och har ingen paus.

Efter showen får man ta bild med Tobbe samt finns chansen att köpa en trollerilåda för 100 kr/st.

Maila biljetter@tobbetrollkarl.com om ni har frågor!

Sagt om Tobbe i pressen:

”En magisk skrattfest!” – Öviks allehanda

 

”Underbart att kunna underhålla en så bred åldersgrupp att både barn och vuxna kan prata om det länge efteråt” – Påscen.se, högsta betyg!

 

”Ett perfekt upplägg!” – Arbetarbladet

 

”Publiken – i alla åldrar – är direkt med på noterna!”Hudiksvalls tidning

 

Köp biljett
INFORMATION
Föreställning:
11:00 - 12:00
Café:
10:00 - 13:00
Ålder:
Barn i alla åldrar
Var:
Sundspärlan, Helsingborg
Tillgänglighet:
Vill du att en tillgänglig plats förbereds för dig? Vänligen kontakta oss på info@sundsparlan.se eller ring 042–18327. RWC finns - Lokalen ligger på markplan utan några höga kanter/trösklar - Tillgänglig parkering inom 30 meter finns - Behjälpliga värdar och personal finns alltid på plats

Boka hotell.

Radisson Blu Metropol Hotel

Radisson Blu Hotel Metropol är en internationell och trygg hotellpärla med fantastisk gastronomi inbjudande barhäng och härliga rum. Parkering finns on-site och hotellet är känt för sin fina service och omtalade frukostbuffé. Hotellet ligger 5 minuters gångavstånd från Helsingborgs centralstation. En kort promenad från hotellet, leder dig rakt till stadens rika shopping och kulturliv i stadskärnan. Och med 5 minuter med bil från hotellet tar du dig snabbt till ditt festarrangemang på Sundspärlan.

Rabattkod: 259198

Good Morning + Helsingborg

Vi ligger strategiskt och lättillgängligt i södra delen av Helsingborg, vid inkörsporten till kontinenten och på gångavstånd till Sundspärlan. Vi erbjuder gratis parkering för den som kommer med bil. Kommer du med tåg eller buss anländer du till Helsingborg C där du enkelt tar lokalbuss 4, 7 eller 8 till oss. Vi har 164 rum, relax med bastu och gym samt konferensmöjligheter för upp till ca 200 personer. Vår restaurang erbjuder mat och dryck tisdag- lördag 18-22, övrig tid erbjuder vi en enklare lobbymeny. Härifrån har du bekvämt gångavstånd till Helsingborgs citykärna där du finner ett brett utbud av kultur, nöje och shopping.

Rabattkod: 422578
(Ange rabattkoden i fältet för ”Företagsbokning”)

Scandic Helsingborg Nord

5 km utanför Helsingborg ligger den här pärlan. Ta bilen eller bussen till centrum eller slappna av i vår relaxavdelning med inomhuspool. För barnen finns lekhörna och de vuxna kan spela biljard i restaurangen. Här finns något för dig på resande fot eller för dig som vill stanna och njuta.

Scandic Oceanhamnen

Ett stenkast från Helsingborgs stadskärna precis vid havet ligger den nya, innovativa stadsdelen Oceanhamnen och vårt hotell med samma namn, Scandic Oceanhamnen. Likt en fyr längst ut på den historiska hamnpiren med utblick över Öresund välkomnar vi dig till en modern och hållbar hotellupplevelse.