29 februari

Torsdagsdans – Sannex

Torsdagsdans våren 2024

Sannex, det hyllade dansbandet som fångat hjärtan över hela landet, kommer till Sundspärlan för en oförglömlig kväll den 25 januari 2024! Sannex engagemang och passion för musiken märks i varje ton de spelar, från glada bugglåtar som får er att dansa loss till eftertänksamma ballader som berör själen.
Hyllade av recensenter, älskat av Musiksverige och framför allt, älskat av er, vår fantastiska publik.
De har lyckats balansera på den smala linjen mellan att vara i framkant av musikscenen samtidigt som de håller fast vid sina rötter. Sannex är flerfaldigt guldklaven-vinnare och har belönats med prestigefyllda grammisar. Efter en framstående medverkan i Melodifestivalen 2021 och ett spännande samarbete med det internationella skivbolaget WARNER är de nu redo att visa Musiksverige hur dansband 2.0 låter!
Vi ses på Sundspärlan den 25 januari för en kväll fylld av kärlek till musiken och dansen 🎶💃

Välkommen!

INFORMATION
Tid:
19.00-23.00. Insläpp 18.30
Entré:
250:- inklusive garderob
Entré betalas på plats, kan ej förköpas eller förbokas

Boka hotell.

Radisson Blu Metropol Hotel

Radisson Blu Hotel Metropol är en internationell och trygg hotellpärla med fantastisk gastronomi inbjudande barhäng och härliga rum. Parkering finns on-site och hotellet är känt för sin fina service och omtalade frukostbuffé. Hotellet ligger 5 minuters gångavstånd från Helsingborgs centralstation. En kort promenad från hotellet, leder dig rakt till stadens rika shopping och kulturliv i stadskärnan. Och med 5 minuter med bil från hotellet tar du dig snabbt till ditt festarrangemang på Sundspärlan.

Rabattkod: 259198

Good Morning + Helsingborg

Vi ligger strategiskt och lättillgängligt i södra delen av Helsingborg, vid inkörsporten till kontinenten och på gångavstånd till Sundspärlan. Vi erbjuder gratis parkering för den som kommer med bil. Kommer du med tåg eller buss anländer du till Helsingborg C där du enkelt tar lokalbuss 4, 7 eller 8 till oss. Vi har 164 rum, relax med bastu och gym samt konferensmöjligheter för upp till ca 200 personer. Vår restaurang erbjuder mat och dryck tisdag- lördag 18-22, övrig tid erbjuder vi en enklare lobbymeny. Härifrån har du bekvämt gångavstånd till Helsingborgs citykärna där du finner ett brett utbud av kultur, nöje och shopping.

Rabattkod: 422578
(Ange rabattkoden i fältet för ”Företagsbokning”)

Scandic Helsingborg Nord

5 km utanför Helsingborg ligger den här pärlan. Ta bilen eller bussen till centrum eller slappna av i vår relaxavdelning med inomhuspool. För barnen finns lekhörna och de vuxna kan spela biljard i restaurangen. Här finns något för dig på resande fot eller för dig som vill stanna och njuta.

Scandic Oceanhamnen

Ett stenkast från Helsingborgs stadskärna precis vid havet ligger den nya, innovativa stadsdelen Oceanhamnen och vårt hotell med samma namn, Scandic Oceanhamnen. Likt en fyr längst ut på den historiska hamnpiren med utblick över Öresund välkomnar vi dig till en modern och hållbar hotellupplevelse.