17 februari

Vårens stora LOPPIS

VÄLKOMMEN TILL SUNDSPÄRLANS STORA LOPPIS!
Länk till Facebook-eventet – för dig som vill spara datumet i din kalender, dela med dig till dina nära och kära: FB-event
Efter otaliga önskemål är det äntligen dags för årets största loppis hos Sundspärlan! Vi har lyssnat på er, och nu är datumet spikat – markera den 17 februari i din kalender för en dag full av fynd, glädje och fantastiska möten.
👗 Är din garderob i behov av en vårrensning? Har du prylar som bara väntar på en ny ägare? Eller är du ute efter att göra riktiga kap till oslagbara priser? Oavsett om du är säljare eller köpare, kommer Sundspärlans loppis att bli årets höjdpunkt för dig!
Det kommer bli ett brett utbud av säljare med allt från kläder till unika prylar.
Loppisen är inomhus och bord ingår vid varje plats!
Vi har endast 150 platser för säljare, och det är först till kvarn som gäller! Säkra din plats redan nu genom att anmäla ditt intresse. Skicka ett mail till bokning@sundsparlan.se med ditt förnamn, efternamn, mailadress och telefonnummer. Vi återkommer inom kort med all nödvändig information kring mått på bord, priser mm. Intresseanmälan är ej bindande.
Mer detaljerad information om mått på bord, pris per plats kommer inom kort! Tills dess, varmt välkommen att anmäla ditt intresse och se till att säkra din plats i kön.
Vi ser fram emot att träffa dig på Sundspärlans Stora Loppis!
INFORMATION
Tid:
10:00- 15:00
Var:
Sundspärlan, Helsingborg
Entré:
25kr. Barn under 12 år går in gratis. Garderob 10kr. Vi tar helst swish eller kontant. Tack!