VI ÄLSKAR
LIVEMUSIK OCH
FESTLIGA NÖJEN

Årets julshow 2018

Klappat och klart! Vi blickar framåt och kan avslöja att det redan nu går att förboka platser till nästa jul...Vi vet redan nu att det blir fantastiska kvällar, fyllda med julglitter, skön musik och glada gäster. Dessutom stans i särklass finaste, största och mest generösa julbord!

Förköpsbiljetter

Det ska vara enkelt att köpa biljetter till ett arrangemang i förväg. Det är skönt att också faktiskt försäkra sig om sin plats, det händer ju att ibland att ett program blir slutsålt.
Har du några frågor eller inte har möjlighet att köpa biljetten i förväg, ring oss så kan vi hjälpa dig. Du når oss på 042-183270.

Hotellpaket

Good Morning+ Helsingborg

I samband med våra arrangemangskvällar erbjuder vi logi på Good Morning+ Helsingborg, som är ett prisvärt och lättillgängligt hotell för bekväma övernattningar med lugnt läge och 10 minuters promenad från Sundspärlan. Koppla av över helgen och ha kul tillsammans.

Företagsfester

Sundspärlan lämpar sig utmärkt som festlokal för alla sorters sammankomster och företagsevent. Våra lokaler är enkla att anpassa utefter antalet gäster, här jobbar vi med vikväggar och ljus för att skapa rätt stämning. Lokalen passar utmärkt för middagssällskap mellan 200 och 900 personer.

Menyer

En meny kan man variera i all oändlighet, och vi kreerar gärna den finaste menyer anpassade efter önskemål, tema eller budget.
Våra trerätters menyer finns från 395 kr per person (exkl moms).

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

 

Vill du ha Sundspärlans nyhetsbrev om aktuella händelser och kommande nöjen, och kanske få ett riktigt bra erbjudande emellanåt?

Anmäl dig då till vårt nyhetsbrev genom att klicka på prenumerera.

Gilla oss på Facebook  facebook-15

Kontakta oss för en förfrågan:

Namn

E-post

Ämne

Meddelande